• 1

Kunststof voordeuren: een stijlvolle uitstraling van uw woning

 

Hollandse Design Deuren

Kiest u voor Hollandse Design Deuren uit de Premium Serie van Axxent, dan kiest u voor een voordeur uit ons topsegment met een stijlvolle vormgeving in de hoogste kwaliteit en duurzaamheid. Bij uw keuze speelt betrouwbaarheid en veiligheid uiteraard een belangrijke rol. Alle deuren worden geleverd met een meerpuntssluiting. Het hang- en sluitwerk is SKG**gecertificeerd en voldoet aan alle hoge eisen van het politiekeurmerk "Veilig Wonen" (PKVW). Op het gebied van thermische isolatie en inbraakpreventie scoren de Hollandse Design Deuren van Axxent het allerhoogst. U heeft natuurlijk uw eigen stijl en smaak en die wilt u graag terugzien in uw voordeur. Houdt u van strak en modern of kiest u liever voor een klassieke of nostalgische stijl met een authentieke vormgeving? Bladert u dan eens door onze uitgebreide folder  met Hollandse Design Deuren uit de prachtige Premium Serie en u zult zien bij Axxent zijn de mogelijkheden werkelijk ongekend. Indien u eventueel nog vragen heeft, kunt u  contact opnemen  met de klantenservice of  bel gratis 0800-0680.

Axxent Runners

Axxent Runners is een prachtige, smaakvolle serie voordeuren in het middensegment, waarin wij u een ruime keuze bieden aan stijlen, uitvoeringsvarianten, handgrepen en toebehoren. Alle Axxent voordeuren zijn voorzien van diverse soorten HR**isolatieglas. Kortom voor elk wat wils. Bovendien zijn de deuren uit deze serie uitstekend geïsoleerd en door SKG**gecertificeerd hang- en sluitwerk inbraakbestendig. Van de voordeuren van Axxent mag u de allerhoogste kwaliteit en duurzaamheid verwachten. Vraag één van onze medewerkers om  advies  of bel ons gratis 0800-0680.  Uiteraard kunt u ook eerst een keuze maken uit de prachtige folder  Axxent Runners  uw huis, uw deur, uw stijl !

Projectdeuren

Onderscheid begint natuurlijk met creativiteit. Laat u zich daarom, net als zo velen voor u, ook inspireren door het ruime aanbod Projectdeuren, die eventueel in overleg met u, door Axxent in eigen beheer worden ontworpen en gebouwd. Deze deuren worden tegen zeer aantrekkelijke prijzen aangeboden en bovendien hanteren we hiervoor hele korte levertijden. Alle deuren zijn duurzaam, brandvertragend, inbraakwerend en hebben SKG** gecertificeerd hang- en sluitwerk. Heeft u ook interesse in deze fraaie projectdeuren? Kijk dan samen met een adviseur naar de vele mogelijkheden. Neem hiervoor gerust  contact  op met de klantenservice of bel gratis 0800-0680. 

Diverse goede redenen om voor kunststof voordeuren van Axxent te kiezen:

  • Een uitgebreide keuze aan kleuren en panelen
  • Zeer gunstige prijs/kwaliteits verhouding
  • Lange levensduur en minimaal onderhoud
  • Groot aanbod biedt voordelen t.a.v. beveiliging en stabiliteit
  • Efficiënte inbraakbescherming door meerpuntssluiting
  • Uitstekende thermische isolatiewaarden
  • Omvangrijk assortiment aan handgrepen en toebehoren
  • Duurzaam, comfort op maat en een eigen stijl

Hieronder kunststof voordeuren van Axxent

Klik op een afbeelding voor een vergroting

Hollandse Design Deuren

Axxent Runners

Projectdeuren