• 1

Nieuwbouw, verbouw of renovatie ? Voor Axxent geen probleem

  

Nieuwbouw

Wanneer u van plan bent een nieuw huis te bouwen, is het van groot belang om van te voren goed te overleggen, welke materialen het beste bij uw huis passen. Kunststof is een prachtig en duurzaam product, of het nu gaat om kozijnen, schuifpuien, gevelbekleding, deuren of dakkapellen. Kiest u voor kunststof, dan is Axxent uw ideale partner. Met een jarenlange expertise en zeer deskundige medewerkers zijn wij uitstekend in staat, u hierover te informeren en te helpen de juiste keuze's te maken. Voor uitgebreide informatie en om een vrijblijvende afspraak te maken voor een heldere en duidelijke analyse met één van onze deskundige adviseurs, kunt u natuurlijk altijd  contact opnemen  met onze klantenservice of  bel gratis 0800-0680.

  

Architecten en aannemers

Axxent wordt vaak door grote opdrachtgevers zoals architecten, aannemers, woningbouwcorporaties en projectontwikkelaars bij grote nieuwbouwprojecten betrokken. Waarom zou u geen gebruik maken van de expertise van Axxent? Voor uitgebreide informatie kunt u contact opnemen met onze klantenservice of bel gratis 0800-0680. Zij maken dan voor u een afspraak bij ons op kantoor, om samen met één van onze deskundige medewerkers een analyse te maken.

  

Vereniging van Eigenaren

Axxent heeft de afgelopen 10 jaar veel opdrachten van verenigingen van eigenaren uit het hele land gerealiseerd. Voor informatie of een afspraak met één van onze adviseurs voor een analyse, kunt u contact opnemen met de klantenservice of gratis belllen naar 0800-0680.  Echter kunt u ook een offerte  aanvragen, waarin alle werkzaamheden en kosten duidelijk worden verantwoord. Zo komt u bij Axxent nooit voor verrassingen achteraf te staan en dat is wel zo prettig.

  

Woningrenovatie

Gaat u uw huis renoveren of verbouwen en denkt u hierbij aan kunststof kozijnen, een nieuwe achter- of voordeur, openslaande tuindeuren of een schuifpui? Axxent is door toepassing van ultra-moderne kunststoftechniek al jaren gespecialiseerd in woningrenovatie en is daardoor in Nederland de laatste 10 jaar uitgegroeid tot één van de toonaangevende bedrijven in deze sector. Onze deskundige adviseurs willen u graag bewust maken van het extra wooncomfort, dat u zult krijgen met kunststof systemen van Axxent, waar design, comfort, duurzaamheid en veiligheid  optimaal samen komen. De stormachtige ontwikkeling, die de hoogwaardige kunststof techniek de afgelopen jaren heeft doorgemaakt, ziet u in volle omvang terug, o.a. in de Hout-Verbinding-Look . U ziet het verschil tussen houten- en kunststofkozijnen bijna niet meer. Zo'n woningrenovatie ligt nu dan ook bijna binnen ieders handbereik, want Axxent kan u hierbij ook financieel uitstekend van dienst zijn met haar unieke Easy-Kunststof-Plan. Axxent vervaardigt haar duurzame kunststof systemen, zoals kozijnen, schuifpuien, openslaande tuindeuren, dakkapellen, veranda's en terras-overkappingen uitsluitend van KOMO-gecertificeerde Schüco profielen. Alle beweegbare delen worden standaard uitgevoerd met een houtnerf folie , die in bijna elke gewenste kleur geleverd kan worden. Alle kunststof systemen van Axxent worden door eigen vakkundig opgeleide monteurs geplaatst en voorzien van HR++isolatieglas en voorzien van moderne luchtroosters van het merk Duco®, want voor een gezonde lucht in huis is goede ventilatie van groot belang. Onze vakmensen zijn uitstekend berekend op hun taak en daardoor komt u nooit voor verrassingen achteraf te staan. Tegelijkertijd kunnen eventueel de dakkapel, gevelbekleding, dakranden, boeien en overstekken gerenoveerd worden met duurzame kunststofpanelen van Keralit® of met mooi strak Plastisol® zetwerk, die uiteraard ook leverbaar zijn in bijna elke gewenste kleur. Daardoor hoeft u nooit meer te schilderen op moeilijk toegankelijke plaatsen en gevaarlijke hoogten. Heeft u nog vragen over een woningrenovatie, neem dan contact op met onze klantenservice of  bel gratis 0800-0680.  Zij maken dan een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs voor een heldere analyse.

 

Duurzame Axxent kunststof systemen : topkwaliteit is onze focus